20-åring gifter sig med zombiedocka – ''Har ett bra sexliv''

En kvinna som blev kär i en zombiedocka som 13-åring år har gift sig med den och säger att hennes värld är nu komplett.

20-åriga amerikanskan Felicity Kadlec gifte sig med Kelly Rossi, en zombiedocka som hon hävdar är 37 år gammal framför hennes andra dockor, skriver The Mirror.

Den "vackra" ceremonin, som ägde rum i Tiverton, Rhode Island, USA, kostade Felicity 500 dollar (4 600 kr) - som täckte kostnaden för hennes bröllopsklänning, en kostym till Kelly och dekorationer för utomhusplatsen.

Felicity säger att hon har varit i ett förhållande med dockan sedan hon var 16 år efter att ha hittat Kelly på en " läskig-dock" hemsida när hon var 13 år och utvecklat romantiska känslor tre år senare.

Dockan är av feminin art, men enligt 20-åringen får hennes ”zombie-partner” ändå agera som maken i deras äktenskap.

– Vår vigsel var vacker och perfekt – precis som jag hade drömt. Kelly är den av oss som var bekväm som brudgum, så hon fick ha kostymen. Efteråt så fullbordade vi äktenskapet, säger Felicity enligt The Mirror.


– Trots att jag har varit i ett förhållande med Kelly i fyra år så känner jag mig så mycket närmare henne, både känslomässigt och intimt, efter vi gift oss, säger hon.

Det fanns många dekorationer och man hade dessutom tagit dit fler dockor som vittnen.

– Det finns många där ute som tycker att jag ska vara med en riktig människa, men för mig är Kelly på riktigt. Vi har en känslosam relation och ett bra sexliv, säger hon.

Den nygifta kvinnan berättar att hon inte får ta med Kelly ut när hon vistas med familj eller vänner – det är för många som stirrar.

Se bröllopet i klippet nedan: