24-åring rusar till läkaren med klåda på penis – unika förklaringen får nu hela nätet att äcklas

För att slippa underlivsbesvär är det viktigt att sköta om sitt underliv på rätt sätt. Något som den 24-årige engelsmannen Zach har missat att göra, skriver Daily Mail.

Mannen sökte vård i det engelska TV-programmet Sex Clinic då han tyckte att hans penis luktade väldigt illa och att det kliade under förhuden utan att Zach själv förstod varför.


Zach erkände att han känt smärta i nio månader och berättade för doktorn att han hade haft ett antal sexuellt överförbara infektioner tidigare. Såsom klamydia och gonorré.

Dr Naomi Sutton, läkaren som undersöker Zach, upptäckte att hans smärta inte var en sjukdom trots allt. Istället hade han ett tillstånd som heter smegma, vilket är en uppbyggnad av döda hudceller, olja och andra vätskor på penisens ollon, enligt Healthline.


När Dr Sutton frågade hur han tvättade sig så förklarade Zach att han aldrig, under sina 24 år, tvättat sig under förhuden då han var rädd att det skulle göra ont. Japp ni läste rätt, han har inte tvättat inte tvättat snoppen på 24 år.

Det var för mycket för vissa människor att hantera och många TV-tittare äcklades och skrev sina åsikter på Twitter.

En person skrev:

"En man på könsmottagningen tvättade inte sitt könsorgan på 24 år IDIOT !!! Det är ÄCKLIGT!"

En annan skrev:

"Hur kan du vara 24 och vet inte hur man tvättar din egen penis ordentligt?! Jag vet hur man gör det och jag har inte ens en #TheSexClinic"

Nedan kan du se klippet med Zach. Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får läsa det!

The Sex Clinic - Penis Getting Bigger

This is something everyone with a penis should know. Via E4

Posted by Channel 4 on Monday, February 4, 2019