Nu kan du hyra Victoria, 25, som rengör ditt hem – helt naken

En kvinna som slutade sitt jobb som kosmetolog för att jobba som en naken städare har nu sin egen städfirma, med en personal på 15 heltidsanställda.


Victoria Murphy, 25, lanserade sitt firma efter en examen i händelsehantering. Den 25-åriga kvinnan från Edinburgh, Skottland, kan ta allt från £55 (665 kr) till £75 (905 kr) per timme för sina städares jobb, beroende på nakenhetens nivå, skriver Daily Mail.

De anställda, inklusive Victoria, utför sina jobb i sexiga underkläder.

”Ville göra något kul och lite riskfyllt”

Victoria var angelägen om att starta ett företag inom den vuxna tjänstesektorn med ett unikt försäljningsargument. Medan hon arbetade på en skönhetssalong tänkte hon först på idén om att starta en webbkamera-verksamhet - även om hon hade bestämt att hon inte skulle presentera sig på kameran själv.

Hon snubblade sedan över ett amerikanskt företag som erbjöd en naken städservice och kände sig inspirerad, hon lanserade snart Glimmer.

Hon började litet och jobbade själv i början för att se hur det var.

– Jag visste att jag ville göra något kul och lite riskfyllt men jag ville samtidigt inte utsätta eventuella anställda för något jag själv inte provat på innan, säger Victoria till Ladbible.

BILD

”Gör ingenting vi inte vill”

Victoria är dock noggrann med att påpeka att ingen beröring får ske.

– Vi är ingen eskortfirma, det vi gör är roligt och på sin höjd lite flörtigt. Ingen av oss skulle göra något som vi inte vill – vår huvuduppgift är ju att städa folks hem, säger Victoria till Ladbible.

Vill expandera

Victoria, som har 15 anställda inklusive tre män, säger att Glimmer har 20 stamkunder och ytterligare 15 som bokar en städning lite då och då.

Dock vill Victoria expandera sitt företag och letar ständigt ny personal.

– Jag går inte så mycket på utseende när jag rektryterar, våra kunder gillar alla olika typer av människor. Men de behöver vara renliga och ha ett bra mått självförtroende, eftersom vi ju jobbar nakna, säger Victoria till Ladbible.

[adsense

Trots sitt ganska ovanliga och utmanade yrkesval sa Victoria att hennes vänner och familj har varit mycket stödjande om det företag som hon har satt upp.

– De förstår att det här är min grej, men för utomstående får jag ofta förklara att vi faktiskt är seriösa och har väldigt hög standard på vår städning.

Skulle du vilja ha nakenstädning?

Tagga en vän som skulle behöva städhjälp!