Nygift brud som väntade med sex upptäcker att maken har en mikropenis

Nu för tiden är det vanligt att par verkligen lär känna varandra intimt före äktenskapet. Vissa människor är fortfarande villiga att hålla sig till celibatet före äktenskapet och spara sexet för sin smekmånad.

Ett par som inte var så religösa valde att vänta på att ha sex tills de gick gifte sig. Bruden säger att hennes nya man insisterade på att han ville göra saker på "gammalmodig" sätt.

Men nu tror 27-åriga bruden att det här inte var riktigt varför hennes 32-åriga man ville vänta. Bruden tror att hennes man ljög med att vara "gammalmodig"  så att hon inte skulle veta att han hade en mikropenis innan de gifte sig.

Så här skriver Wikipedia om mikropenisar: "Mikropenis är en abnormt liten penis med full funktion. Det har föreslagits att mikropenis bör definieras som en penis kortare än 2,5 standardavvikelser från medellängden."

Den nygifta kvinnan delade anonymt sin historia på Reddits "Am I The A **-hole?" -forumet (Är jag skitstöveln?):


Så här skriver hon:

"Så vi dejtade i sex månader. Vi har varit förlovade i ytterligare sex månader och gifte oss i lördags. Jag kom bokstavligen precis tillbaka från min bröllopsresa för några timmar sedan. Min man är inte en religiös kille, han säger bara att han är "gammalmodig" Vi myst ett par gånger men det gick aldrig långt. Jag försökte, men han stoppade mig när det gick "för långt". Hur som helst, snabbspola fram till nu...

Är jag skitstöveln för att jag tänker på detta är och upprörd att jag väntade till min bröllopsnatt för att få reda på att han förmodligen inte är så "gammalmodig" som han säger att han är? 

Jag kommer inte att döma honom och ärligt talat vet jag inte ens hur jag ska ta itu med den här frågan (och jag söker inte råd). Jag agerade helt enkelt som om ingenting var konstigt. Jag känner mig lurad. Som en halvlögn... eller något som avsiktligt hölls från mig. Detta var oväntat, minst sagt. Och om du läser så här långt, tack för din tid."


Många användare på Reddit håller med den anonyma bruden att ta itu med problemet. De påstår att problemet handlar mer om att mannen vägrar att vara ärlig med henne än det handlar om storleken på hans penis:

"Jag tycker att problemet inte är att hon blev sexuellt avhållsam, det är mannen som ljög för henne. Även om han var "gammalmodig" kunde han bara sagt "jag har en mikropenis, är det en deal breaker?"

Jag håller med, trådens skapare är inte en skitstövel."

"Detta är en seriös förtroendefråga. Det är inte storleken som är aktuellt här, det är det faktum att #1, han litade inte på henne tillräckligt för att berätta för henne, och #2, nu kan hon inte lita på att han inte är oärlig."

Som svar på dem som säger att hon borde "provkört bilen" säger en annan: "Han lurade henne, men hon var mer än villig att prova, men han nekade hennes möjlighet för att han visste att hon skulle upptäcka hans lilla hemlighet."

Vad skulle du göra om du befann dig i en liknande situation? Kommentera gärna.