Nu kan du skicka en chokladpenis i hemligt paket till dina fiender

Känner du någon som du stör dig på? En kollega som inte kan sluta smaska på maten? Ditt ex? Din granne som spelar hög musik? Eller bara en kompis som du stör dig på?

Då kan du skicka en chokladpenis.


23 centimeter chokladpenis

Chokladpenisen finns i både ljus och mörk choklad. Den är 23 centimeter lång, har en omkrets på 18 centimeter och väger cirka 112 gram.

Företaget grundades av Adam Hascall 2014 när Adam och hans vän gjorde penisformad choklad som de sedan skickade hem till sina vänner som ett skämt.

Grundaren berättar för Failory:

"Dick At Your Door började när en kompis hittade en silikon penisform på en slumpmässig sexbutik på en bilresa (tack Lincoln, Nebraska).

Min kompis och jag tyckte att det skulle vara roligt att skicka chokladpenisar i posten till våra vänner.

Vi slängde så småningom upp en webbplats för att fortsätta skämtet och folk började nå ut som inte var våra vänner. Det var glödlamp-ögonblicket för oss.

Därifrån var det perfekt för gjutningsprocessen, att hitta en riktig chokladtillverkare (och så småningom bli chokladtillverkare själva), bygga en säker webbplats som var legitim och gå ut i världen av penisar och chokladtillverkning."


För cirka 240 kronor skickas penisen hem till vem du vill med ett personligt kort, där man kan ha med ett litet rim eller ett erkännande om vem avsändaren är.

Ska ej användas som sexleksak

På hemsidan är man dock noggrann med att påpeka att, sitt verkliga utseende till tros, penisen enbart är till för att ätas och inte användas som sexleksak då den riskerar att gå sönder.

En dollar från varje order doneras till American Cancer Society för att hjälpa till med att finansiera prostatacancerforskning.