Nu kan du hyra städaren Daniel - som rengör ditt hem helt naken

Något jag verkligen tycker är trist, det är att städa hemma! Jag vill fylla min fritid med att ha kul och göra roliga saker! Visst, jag tycker om att det är fint hemma, men det är inte kul att alltid putsa, dammsuga, feja och ha sig.

Men nu kan man slippa det, och få en trevlig utsikt samtidigt, skriver brittiska The Mirror.

En ung man har bestämt sig för att bli en naken städare för att spara tillräckligt med pengar för att köpa ett hus.


För 30 pund i timmen (ca 350 kronor ) så gör 26-åriga Daniel Aitken, huset helt skinande rent, i såväl vardagsrum som kök och badrum.

– Mina kompisar skämtar mycket om det här men jag är professionell och gör alltid skinande rent efter mig, säger Daniel till The Mirror.

Fullt upp hela dagarna

Daniel Aitken startade sin nya verksamhet för bara två veckor sedan efter att han först föreslog idén som ett skämt till sina föräldrar.

Enligt den tidigare byggnadsarbetaren blomstrar affärerna.

– Det är ju ett ganska konstigt jobb men det finns inte så många som utför den här typen av arbete så det finns absolut en marknad för det, vilket märks på mängden arbete, säger Daniel till The Mirror.

Dyker upp i bara mässingen

Själva nakenheten är inget problem för Daniel.

– Jag har ganska gott självförtroende så jag dyker bara upp med mina städsaker, klär av mig och sätter igång. Det är ju säkerligen inget de inte sett förut, säger Daniel till The Mirror.

Nedan kan du se Daniel städa. Tryck nu på dela-knappen för att hylla entreprenören Daniel!