Hudexperten: Att täcka ansiktet med sperma reducerar rynkor och ger en otrolig lyster

Vissa kan gå till det extrema för att få yngre hy - till och med täcka sitt ansikte med sperma, enligt skönhetsexperten Chelsee Lewis.

Anledningen är helt enkelt att det ska vara bra för huden.

Chelsee Lewis är en skönhets- och hudvårdsexpert med 22 års erfarenhet som jobbar tillsammans med flera stora kändisnamn.

”Ger en extra lyster”

Nu avslöjar hon att flera av hennes klienter använder kurer som går ut på att man får sperma ingniden i sitt skinn.

– Det är ett av de bästa sätten för att öka syretillförseln och cirkulationen i huden, vilket omedelbart ger en extra lyster, säger hon enligt Daily Mail.

Sex hjälper kroppens stresshormon, men det balanserar också andra hormoner samt ökar på produktionen av kollagen (ett fiberprotein).

– Men man kan ta det ett steg längre med en spermamask, menar Chelsee Lewis. Genom att använda din partners sperma som ansiktsmask så får du en behandling full av en antioxidant som heter spermine. Den reducerar rynkor, jämnar ut huden, motverkar acne och bidrar till en välmående lyster, säger hon.


Men om iden med att smörja in sperma i ansiktet inte låter särskilt lockande för dig finns det även andra metoder för att få en fin hy, säger Chelsee. 

Chelsee skrev:

"Ta en tesked kokosolja först på morgonen innan du borstar tänderna på en tom mage. Skölj runt det i munnen i 15 till 20 minuter.

"Du kommer att känna att ditt nedre ansikte börjar värka när det tränar de nedre musklerna i ansiktet.

"Om du håller fast vid samma regel regelbundet kommer du att känna ditt ansikte börjar bli hårdare.

"Men det här har också andra fördelar, inklusive antibakteriell och antioxidant - det ökar också energi, ger dig vitare, starkare tänder och hjälper till att rensa huden på föroreningar, akne och utslag."

Sex för att minska stressen, spermakur för en vackrare hy.

Känner du någon som borde testa det här? Tagga då den personen, eller dela vidare det här knepet till dina vänner!