Hon hittar sin svärdotter naken på soffan. Anledningen? Jag skrattar så att tårarna rinner!

Saker och ting fungerar ofta annorlunda för olika människor även om de har exakt samma mål och exakt samma sätt att göra det. Jag antar att vi alla förändrar sättet vi ser på saker och ting när vi blir äldre.

Titta bara på historien här nedanför om en mamma som blir så inspirerad av sin sons frus överraskning för sin man att hon bestämde sig för att göra samma sak:

En kvinna kommer förbi sin sons hus utan att ha ringt före. Efter att ha knackat på dörren men inte fått något svar bestämmer hon sig för att använda hennes extranyckel och öppna dörren.

Hon bli chockad när hon ser sin sons fru liggandes helt naken på soffan. Hon har lugn bakgrundsmusik på och stearinljus tända och det luktar svagt av parfym.

”Men vad gör du!?” Frågar hon

”Jag väntar på att din son ska komma hem från sitt jobb” förklarar hon

”Men du är ju helt naken” säger kvinnan

”Det här är min kärleksklänning”

”Kärleksklänning? Du är ju naken!”

”Din son älskar mig och älskar mig när jag bär den här klänningen. Varje gång han ser mig i denna ”klänning” så blir han omedelbart romantisk och kan inte få nog av mig!”

Mamman lämnar huset inspirerad av det hon har lärt sig.

När hon kommer hem, klär hon av sig, duschar, sätter på en romantisk CD, och lägger sig på soffan, förväntansfullt väntar hon på sin man. Slutligen kommer maken hem. Han går in och ser henne ligga provokativt på soffan.

”Vad gör du?” Frågar han.

”Det här är min kärlek klänning,” viskar hon sensuellt.

Den behöver strykas. Vad blir det för mat?” svarar mannen