Här kan du döpa en levande kackerlacka efter ditt jobbiga ex - och se den bli uppäten

Djurparken i El Paso i amerikanska delstaten Texas har tänkt till ordentligt inför årets Alla hjärtans dag och kommit på den kanske bästa idén någonsin: att möjliggöra för folk att hämnas på sina ex.

Djurparken i El Paso i amerikanska delstaten Texas erbjuder då en något udda tjänst, rapporterar The State.

De erbjuder dig en chans att låta en kackerlacka bära samma namn som ditt ex. Därefter matas deras surikater med kackerlackan. Inte nog med det – du får även följa hela händelsen via en livesändning på deras Facebooksida.


– Surikaterna älskar att äta kackerlackor som snacks, och finns det något bättre sätt att fira alla hjärtans dag än att mata dem med en kackerlacka döpt efter ditt ex, säger djurparkens Sarah Borrego till lokala kanalen KFOX.

Du kan skicka in namnet på ditt ex fram till och med tionde februari. Namnen publiceras den elfte och livesändningen börjar på självaste alla hjärtans dag. Så gå in på El Paso Zoos Facebooksida om du känner dig lockad.

What's the perfect Valentine's Day gift? ❤️ Naming a cockroach after your ex, of course! Message us your ex's name and...

Posted by El Paso Zoo on Monday, February 4, 2019

Jag tycker att det här är helt klockrent! Tryck på DELA om du håller med, eller tagga personen som ligger risigt till för att få den här presenten inom kort!